Seniorarkiv

Onsdag 15. april 2015.

Første Seniorgolf for sesongen.

På en litt kald og overskyet dag deltok 22 stk. De ble fordelt på 7 flighter Det ble spilt Texas Scramble. Banen var tørr og fin. Vi spilte backline dvs de siste 9 hullene med par 5-hullet Premieutdeling ble foretatt etter en smakfull lunsj i Storstua.

Sesongens første vinnerflight ble: Jørn Hagen, Else Bergseth Jacobsen og Kjell Holm med resultatet Even eller 0 Vidar Jensen, Drywood overrakte flotte golfballer til bruk i premieringen.

Vi fortsetter hver onsdag kl 10.00

Onsdag 22. april 2015.

Nydelig dag for golf, sol fra skyfri himmel. 28 stk. møtte opp i det fine været. 7 flighter ble satt opp for Texas Scramble spill.

Formiddagsmaten ble inntat ute på terrassen.

Vinnere ble flighten til Arne Bechmann. Han hadde med seg

Wenche Walmestad, Vidar jensen og Ivar Bjerknes.

De gikk banen på par.

Onsdag 29. april.

Nok en vellykket Seniorturnering. 23 deltagere. Vinnere i dag ble: Whencke Walmestad, Paul Holtung, Lars Linnestad og Thor Jacobsen.

Onsdag 6. mai.

Noe ekkel vind i starten, og med noen truende skyer, men da vi skulle spise lunsj titte solen fram.

19 stykker møtte opp. Dagens vinnerflight på +2 ble: Jørn Hagen, Thor Jacobsen og Roy Lund.

Etter lunsj ble det gruppebilde:

Seniorgolf onsdag 20 mai.

Mange fremmøtte i dag også, 28 stk. som ble fordelt på 7 flighter. Været var noe variert med vekselvis sol og vind, men ikke noe regn. Som vanlig en smakfull lunsj tryllet fram av Åsta Kari. Solen kom frem mens vi satt ute og spiste. Vi spilte  i dag front-9 og vinner flighten gikk banen på par, 32 slag. Den bestod av Wenche Walmestad, Knut Andersen, Ivar Bjerknes og Per Myrstad. Ellers varierte resultatene fra +1 til +7.

Seniorgolf onsdag 19. august.

Flott oppstart etter ferien. Sommeren kom med nydelig vær sol og varme og med det stort oppmøte og kjempespill.

Det møtte over 25 spillere og det ble mange flotte flighter med ypperlige resultater. Vinnere ble Paul Henrik Holtung sin flight med Kirsten Seeberg, Else Jacobsen og Birger Christensen på laget. Resultat -2, to slag under banens par (back-nine). Som vanlig avsluttet vi dagen med en nydelig lunsj laget av Aasta Kari. Se vinnerlaget nedenfor.

Vinnerflighten.

Onsdag 15. april 2015.

Første Seniorgolf for sesongen.

Vi fortsetter hver onsdag kl 10.00

Onsdag 22. april 2015.

Formiddagsmaten ble inntat ute på terrassen.

Vinnere ble flighten til Arne Bechmann. Han hadde med seg

Wenche Walmestad, Vidar jensen og Ivar Bjerknes.

De gikk banen på par.

Onsdag 29. april.

Onsdag 6. mai.

Etter lunsj ble det gruppebilde:

Seniorgolf onsdag 20 mai.

Seniorgolf onsdag 19. august.

Vinnerflighten.