Medlemsinformasjon for 2016

Årsmøte 24. november 2016.

Innkalling.

Årsmøte program 2016.

Årsberetning 2016.

Referat fra årsmøtet 2016.

Regnskap for 2016.

Revisjonsrapport for 2016.

Budsjett for 2017.

Noen øyeblikksbilder fra årsmøtet:

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Medlemsmøte vår 2016, onsdag 13 april.

Referat fra medlemsmøtet 13. april:

MEDLEMSMØTE I RE GOLFKLUBB onsdag 13. april 2016.

Antall fremmøtte ca 40 – dvs em fremmøteprosent på ca 15. Mega bra !!

 • Vi begynte med kaffe og deilig kake.
 • Jørn ønsket velkommen.
 • Frank orienterte om sitt engasjement i klubben som pro og medlem, noe spillerne som deltar i NM setter pris på. De øyner håp !!  Ellers orienterte han om oppdelingen i grupper på mandagene: kl. 17-18:  jr. + elite/15hcp  kl. 18-19:  damer + VTG,  kl. 19-20 : Herrer+16 hcp. 

Egne  PRO-timer kan avtales og vil være mulig enkelte hverdager kl. 16-18, og noen helger-

Oppstart trening blir mandag  25. april.

( Etter medlemsmøte har det kommet nye signaler fra Frank om utvidet tid på Re.  Vi avventer en avtale mellom han og klubben.)

 • Odd ga en rask orientering om klubbens økonomi. Ingen overraskelser hverken den ene eller andre veien. Han oppfordret også medlemmene til å gi sin grasrotandel til klubben.
 • Bjørn orienterte om sesongens terminliste. Den legges ut på hjemmesiden og henges også opp i kafeen.

Verd å merke seg er pink-cup 9. juni, Narvesen Tour for juniorer 18.juni, Slaget på Re 13. august, Klubbmesterskap 27/28 august,  Nattgolf  17.september, Scrambleturnering 24. september,

Husk: Damedag:             tirsdager   kl 18.00

           Seniorgolf:            onsdager kl 10.00 (senior= 50+)

           Herremannsgolf: onsdager kl. 18.00

           Klubbturneringer:torsdager kl. 18.00

Ukeplan legges ut hver torsdag på mail. Sjekk den !!

Ellers er å bemerke ønske om utslag fra rødt for herrespillere med alder 70+, og at det opprettes egen klasse for disse.

 • Golf Grønn Glede. Vi står fremdeles uten leder for gruppen. Vivi Moe fra kommunen organiserer deltakere, men vi trenger noen fra klubben som kan stille. En gruppe på 2-3 hadde vært fint. Da blir det mindre sårbart.
 • Narvesen Tour,  juniorturnering,  går av stabelen på Re lørdag 19. juni. Jan Gunhildstad har sagt seg villig til å være leder av komiteen som skal arrangere.  Følgende har sagt seg villige til å være med: Hjalmar Moen, Thor Jacobsen, Birger Christensen, Geir Wiederø. Vi trenger flere.
 • Tore Finnerud og Jan Gunhildstad er lagledere  for seniormatchene. Disse pågår hele sommeren med avslutning i Kongsvinger (?) To lag -17 stk- er påmeldt fra oss.
 • Kari orienterte om onsdagsgolfen for seniorer. Startkontingen  kr. 100,-(foreløpig) som dekker start, premier og bespisning samt utgifter for øvrig.
 • VTG kurs. Christian Tyssø og Morten Barth Fløisand har tatt utfordringen og skal kjøre VTG kursene. HURRA FOR DEM.  -   Vi trenger mange slike        ja-mennesker.
 • Vårdugnad lørdag16. v/Geir. -  Den er nå avholdt med meget godt frammøte.
 • Britt Breivik Moen har tatt ansvar for utsendelse av ukeplanen hver torsdag. Husk å gi beskjed til henne om dere vil ha med noe.

DIVERSE:

 • Bedre golfopplevelse for eldre: spill fra rødt.
 • Annonse for VTG kurs bør legges ut på facebook. Hvem gjør det?
 • Være synlige på Revetaldager og ved andre lokale arrangement.
 • Mandagsdugnadene starter opp  25.april.  Lars administrerer.
 • Kjell påpekte viktigheten av godt miljø. Kontakte velforeningene ?  Golfens dag som er landsomfattende. Bør markeres hos oss også.
 • Ut på Facebook – lyst til å prøve golf?  Kom og prøvespill.  Hva med bedriftskonkurranser?
 • Hussalgspakke med presentasjon av klubben - DNB.
 • RGI satser på flg. Åpningstider: hverdager 16-20, lør/søn 10-18.
 • Kjell ønsker seg ansvarlige fra klubben som retter seg  mot skoler, spes mot ungdomsskoler. Hva med en planleggingsdag for lærere på golfbanen??

Referent Kari Christensen 

 

Re golfklubb ønsker utvidet trenerkapasitet.

Re Golfklubb er en enkel og fin liten golfklubb for helt vanlige folk, det vil si glade amatører. Vi holder til på Re Golfbane som ligger idyllisk til på Reine gård i Ramnes.

Golfklubben har i dag 224 medlemmer i alderen 10-85 år. De aller fleste spiller for mosjon, sosial hygge og friluftsgleder. Noen få, og da særlig blant de yngste, har både talent og ambisjoner. Felles for oss alle er at vi ønsker å bli litt flinkere. Og da trenger vi en trener!

Hva skal vi bruke pengene til?

Vi har i dag en trener, en såkalt pro, som trener oss én kveld i uka. Men én kveld i uka er dessverre for lite, og det gjør at mange ikke får den veiledningen de trenger eller fortjener. Vi ønsker å leie inn Frank (som han heter) én ekstra kveld i uka. Men det tillater dessverre ikke klubbkassa.

Og når klubbkassa ikke strekker til, så går vi andre veier. Vi prøver oss derfor på folkefinansiering! Pengene vi samler inn går altså til at Frank skal trene oss én ekstra kveld gjennom hele 2016-sesongen.

Støtte = idrettsglede

Vi håper du har lyst til å støtte oss med et lite beløp. Alle monner drar og bidrar til idrettsglede for ​alle oss som er glad i golf og Re Golfklubb.

Og har du lyst til å prøve å spille golf selv, ta kontakt. Informasjon finner du på http://www.regolf.no

Hilsen oss i Re Golfklubb! 

Logg inn via google/nettleser med følgende adresse og se hvordan du kan støtte klubben med penger.  https://www.frunder.no/frund/53

 

Slik kan du også samle inn penger

Start en frund

Fortell hva du trenger penger til og hvorfor. Sett et mål for innsamlingen og frunden er klar på 30 sekunder.

Engasjer folk

Del frunden din så de som heier på deg kan gi penger og følge utviklingen på innsamlingen.

Store ting kan skje

Når du har samlet pengene du trenger blir de utbetalt og du kan gjennomføre målet ditt. Gratulerer!

Kom i gang