Knøttegolf startet på Re onsdag 20. mai 2015

Kjenner du barn mellom 4 og 8 år som har lyst til å ha det gøy med golf?

Onsdag 20. mai kl 17.30 starter vi med knøttegolfgruppe for sesongen 2015.

"Golf kan være et bra alternativ for barn som ikke er så glad i de tradisjonelle lagspill som fotball og håndball." Instruktører for aktiviteten vil være erfarne golfspillere.

Golf gir barn anledning til å opparbeide flere ferdigheter, bl. a. hånd-øye koordinasjon og presisjon. Alt dette skjer ute i naturen, i frisk luft og skjønne omgivelser, sammen med andre knøtter. Noen ganger er det uhøytidelig konkurranse, men like ofte er det samarbeid og fellesskap.

Og så er golf en av de få sportsformene der utøvere av alle aldre kan spille sammen. På Re har vi klubbmedlemmer som tilhører tre forskjellige generasjoner av samme familie. Her er nemlig en felles aktivitet hvor en familie kan ha det gøy sammen over mange år. Start tidlig!

Informasjon om knøttegolf:

• Aldersgruppe: 4 til 8 år.
  • Trener: Erfarne golfspillere fra klubben.
  • Gruppestørrelse: 5 barn pr voksen trener. Hvis det blir flere påmeldte vil en hente inn hjelp av andre klubbmedlemmer.
  • Tid: hver onsdag fra kl. 17.30 til 18.30.
  • Sted: møt opp på Re golfbane, ved klubbhuset. Knøttene vil ikke spille på selve golfbanen. Re har et flott, stort øvingsområde der de små kan spille i trygge omgivelser, langt unna de voksnes golfballer.
  • Pris: gratis.
  • Utstyr: knøttene kan låne køller og baller gratis fra klubben.