Klubbarrangementer i 2016

Seniorgolf avslutning onsdag 12. oktober 2016.

Etter en vellykket sesong med Seniorgolf på onsdager feiret vi oss selv med en sammenkomst i 2nd. etasje på Reine. Vi var 33 stykker som deltok.

Menyen var spekemat med diverse passende drikke dertil.

Kvelden startet med en puttekonkurranse. Vinnerene av de flotte premiene, sprudlevin, var Stein Nilsen og Paul Holtung.

Litt statistikk: Seniorgolf ble arrangert ca. 20 ganger i løpet av sesongen. Hele 53 personer var med å spilte en eller flere ganger. To stykker toppet listen og var med hele 17 ganger (Leif og Roy), mens en var med 16 ganger (Paul), se bilde nedenfor. Det ble spilt hele 366 runder golf.

Vi takker komiteen som fikk i stand denne festen, Kari, Birger, Else (og sikkert flere som jeg ikke har fått med her)

Gjennom hele sesongen har disse 3 sammen med Lars, Kirsten og diverse andre hjelpere arrangert og fordelt eminente lag for disse 366 golfrundene.

Heller ikke må glemmes de som har vært med i sesongen og stekt vafler, kokt kaffe og noen onsdager servert pølser. Det har vært både "golfenker" og golfere som har trått til. En stor takk til alle.

Alt i alt en meget vellykket Seniorsesong. Vi ser alle fram til sesongen 2017.

Nedenfor noen bilder fra avslutningsfesten.

Ann Karin hadde laget egen vise om golfens

viderverdigheter sett fra en begynner.

Leif, Kari, Roy og Paul.                                   Flott vise og flott fremførelse.                                 Morsom vise og flott fremførelse MorMorsom vise og flott fremførelse som vise og flott fremførelse

Resterende bilder taler for seg selv!

Vårdugnad lørdag 16 april.

Ca. 40 stk. møtte opp på dugnad. Bra vær med solgløtt. Flott jobbing.

Tabita kjørte ut saft til dugnadsgjengen. Ved halv ett tiden var det lunsj med deilig ertesuppe og ferskt hjemmebakt bød signert Aasta Kari.

Etter maten ble det texas scramble, 5 flighter.

Vinnere, som gikk på en under par, ble: Leif Knutsen, Gunnar Walmestad, Thor Jacobsen og Bjørn Nordal.

Se også andre stemningsbilder fra dugnaden. Lavrans og Bjørrn i bunkeren. Roy og Tabita fyrer opp.