Her kan du lese hva som skjer på seniorfronten på Re Golfbane

Seniorgolf på onsdager kl.10:00. Oppstart onsdag 8. mai 2019.

Hver onsdag kl.10:00 arrangerer vi Seniorgolf på Re Golfbane.

Påmelding skjer på stedet ved oppmøte. Møt opp minst 15 min. før start for påmelding.

Alle er velkomne. Også de som ikke er medlemmer i Re Golfklubb.

Pris blir kr. 100,- inkl. 1 stk. lodd i vinlotteriet.

For ikke medlemmer blir det som i fjor, kr. 100,- i Greenfee i tillegg.

Avslutning Re Seniorgolf 2018 og referat fra sesongen.

Vi arrangerte avslutning på årets seniorgolf med et hyggelig samvær i selskapslokalene til

Re golfbane om ettermiddagen 26. september.

Tidligere på dagen arrangerte vi vanlig turnering med Texas scramble, p.gr. av prov. greener ble det godtatt hulling med en køllelengdes avstand. Mange «gode» resultater.

Om kvelden samlet vi 33 golfere og «feller»  etc. til spekemat m/tilbehør.

Alle som hadde deltatt minst 1 gang i løpet av sesongen, var invitert til dette, dog med et øvre antall på 40 personer.

Vi startet med puttekonkurranse, denne måtte i år avholdes inne, på puttematte og den beste «putteren» med 2 baller  i koppen, vant og i år var det Tore Paulsen.

Deretter ble det ønsket velkommen og alle benket seg rundt festlig pyntede bord, hvor ingen fikk sitte ved siden av sine «feller».  Det ble fortalt hyggelige og morsomme historier, spesielt kan nevnes Bjarne Bø, som virket utømmelig på nye historier. Så var det en Quiz, som det virket som arrangøren hadde laget litt vel vanskelig. Den ble vunnet av Unni, Børre, Anne Britt og Oddvar.

Etter kaffe og nydelig kake (laget av Else), leste Leif opp en historie fra en barnebok som han hadde vært med på å utgi. (overaskende for alle).

Kvelden ble avsluttet med diverse diskusjoner om neste år og det fremlegges forslag for styret til neste års arrangementer.

Det har i år vært arrangert 16 spilleturneringer, en ble avlyst på grunn av dårlig vær. Vi startet opp   9. mai,  kanskje noe sent, men det var grunnet baneforholdene.   3 av medlemmene har vært med på 14 av spilledagene, og det er Tore, Thor og Birger.  Antallet som har deltatt på turneringene har variert mellom 16 og 28 deltagere, i alt har 49 spillere deltatt i løpet av sesongen. Kiosktjenesten har gått veldig bra, og medlemmene og noen «golfenker» stiller gjerne opp.

Arrangementkomiteen har i år bestått av Else, Lars og Birger.

Tønsberg  27. sept. 2018.

Birger.

Norsk Seniorgolf, NSG.

Kontaktperson for RE GK mot NSG er Jan Olav Gunhildstad.

NSG Lagserie Match 2018.

Re golfklubb har meldt på to lag til denne lagserien i NSG regi.

RE GK1 med lagleder Per Myrstad

og

RE GK2 med lagleder Jan Olav Gunhildstad.

RE GK1 skal dpille mot Kongsberg GK3, Eiker GK 1 og Drammen  GK4..

RE GK2 skal spille mot ASker  GK3, Drammen GK3 og Borre GK1.

Re golfklubb skal i 2018 spille i 2. divisjon.

Hver turnering spilles med 4 spillere. Vi trenger derfor 14-16 seniorspillere fra klubben som vil være med på denn lagserien i løpet av sommeren.

Det er meldt på et mixed lag så både damer senior og herrer senior er velkomne til å melde seg på.

Påmelding skjer til Per Myrstad/ Jan Olav Gunhildstad som er lagledere.

Fordeling av spillere mellom lagene er det de to laglederene som enes om.

Resultater etter ferdig spillt