Eclectic turnering

Spennende ny turneringsform på Re i 2014.

NB! På grunn av lavdeltagelse i 2014 så vil ikke denne turneringsformen bli tilbudt i 2015 sesongen.

Re GK tilbyr i år en ny og spennende turneringstype: eclectic turnering. Turneringen, som gjelder 9 hull (back nine, hvilket betyr at det ikke spilles på par-6-hullet), starter 15. mai og går over hele sesongen frem til 15. september. Det konkurreres i 2 klasser: damer og herrer.

Målet er å få best score for hvert enkelt hull. Vinneren er den som i slutten av sesongen har laveste antall brutto slag. Kort sagt kan man spille så ofte man vil for å forbedre scoret sitt, bare man sørger for å ha markør og levere riktig utfylt score-kort i klubbhuset, der det registreres. Det blir ingen bruk av handicap i denne turneringen.

For å sikre at det blir nok av markører, foreslår man at minst én fast dag i uka settes av til eclectic turnering, med en åpen liste som man kan skrive seg på for å få nok spillere til å være markør.  Man kan selvfølgelig spille også på andre dager, men da må man selv skaffe markør.

Klubben ønsker å satse stort på den fleksible turneringsformen, og vil følge tett opp med resultater på nettsiden. Vi skal lage en leaderboard, og det blir spennende å følge med og se hvem som leder til enhver tid. Vi satser på flotte gavepremier til de beste i hver klasse (hvor mange avhenger av påmeldingen). Allikevel vil det ikke koste mer enn kr 100,- å melde seg på en gang for alle.